Tex mex -täytteiset Pitat

Tex mex -täytteiset Pitat

Tex mex -täytteiset Pitat

Gluteeniton

Maukkaat tex mex -täytteiset Pita-leivät maistuvat juuri niin tulisille, kuin itse haluat. Nämä maukkaat leivät ovat helppoja ja nopeita valmistaa.


Ainesosat

1 pkt Moilas Gluten-Free Pitaleipää
400 g kanasuikaleita
1 rkl ruokaöljyä
½ dl tomaattipyrettä
1½ tl taco- tai tex mex –mausteseosta (tai oma maustesekoitus chiliä, paprikaa, cayannepippuria, mustapippuria, valkosipulia)
punasipulia
salaattia
tomaattia
(jalopenoja)
salsaa tai tacokastiketta
ranskankermaa


Valmistusohje

Ruskista kanasuikaleet pannulla öljytilkassa, lisää joukkoon tomaattipyre ja mausteseos, anna maustua hetken aikaa. Sulata pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan ja täytä kanasuikaleilla, sipulilla, salaatilla ja tomaatilla. Lisää päälle salsaa tai tacokastiketta sekä ranskankermaa. Mikäli haluat oikein tulisen Pitan, lisää täytteeksi myös jalopenoja.

Huom. Muista tarkistaa mausteseoksen ja kastikkeen gluteenittomuus!


Käytetyt tuotteet

Gluteeniton Pitaleipä