Riisipiirakka goes saaristo

Riisipiirakka goes saaristo

Riisipiirakka goes saaristo

Gluteeniton

Mäti ja "hölskykurkut" antavat maun tämän reseptin riisipiirakoille.


Ainesosat

5 kpl Moilas gluteenittomia riisipiirakoita
3  kananmunaa
100 g raejuustoa
70 g mätiä
puolikas kurkku tai pieni kurkku kokonaan
muutama tillinoksa
1 rkl väkiviinaetikkaa
1 rkl sokeria
1/2 tl suolaa

KORISTELUUN:

retiisejä
30 g mätiä
tilliä


Valmistusohje

Sulata pakastepiirakat ja valmista hölskytyskurkut. Kuutioi tai viipaloi kurkku ja asettele palat kannelliseen säilyketölkkiin. Lisää etikka, suola ja sokeri ja pieni kourallinen hienonnettua tilliä tölkkiin. Sujauta kansi kiinni ja hölskyttele purkkia ja siirrä jääkaappiin maustumaan siksi aikaa kun valmistat muut täytteet.

Keitä kananmunat koviksi munatäytettä varten. Murskaa haarukalla munat pieniksi ja sekoita raejuusto sekä 70g mätiä joukkoon.

Pyörittele kahden lusikan avulla pallerot piirakoiden päälle. Asettele myös lusikallinen etikkakurkkuja, muutama retiisinviipale ja vielä nokare mätiä piirakalle.

 

Resepti ja kuva: Herneetkin rokkaa -blogi


Käytetyt tuotteet

Gluteeniton Riisipiirakka