Riisipiirakka goes green

Riisipiirakka goes green

Riisipiirakka goes green

Gluteeniton

Pinaattia, fenkolia ja minttua sisältävä seos antaa riisipiirakoille raikasta makua.


Ainesosat

5 kpl Moilas gluteenittomia riisipiirakoita
1  fenkoli
1  sipuli
50 g pakastepinaattia
2  vartta tuoretta minttua
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria myllystä
(3-4  keitettyä kananmunaa)


Valmistusohje

Sulata ja valmista riisipiirakat pakkauksen ohjeen mukaan. (Keitä kananmunat.) Leikkaa fenkoli ja sipuli hienoksi silpuksi. Sulata pinaatti ja valuta ylimääräinen neste pois. Laita pannulle reilusti oliiviöljyä, kuumenna öljy ja lisää fenkolit ja sipulit. Hauduta kasvikset miedolla lämmöllä pehmeiksi. Lisää pinaatti ja pari silputtua mintun oksaa, anna niidenkin hautua hetken. Mausta seos suolalla ja kevyellä ripauksella mustapippuria.

Mikäli haluat kananmunattoman kasvisvaihtoehdon, lusikoi kasvisseosta riisipiirakoiden päälle ja nauti sellaisenaan. Vaihtoehtoisesti nauti kasvisseosta riisipiirakoiden päällä kananmunaviipaleiden kanssa.

Resepti ja kuva: Nyt syömään -blogi


Käytetyt tuotteet

Gluteeniton Riisipiirakka