Riisipiirakka alla Carbonara

Riisipiirakka alla Carbonara

Riisipiirakka alla Carbonara

Gluteeniton

Carbonaran maut käyvät hyvin yhteen myös riisipiirakan kanssa. Tässä reseptissä kohtaavat Suomi ja Italia.


Ainesosat

5 kpl Moilas gluteeniton riisipiirakka (pakaste)

PARMESAANI MUNAVOI:
2  kananmunaa
3 rkl parmesaania
50 g voita
1 tl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria suoraan myllystä

PÄÄLLE:

4  siivua pekonia
ripoteltua ruohosipulia antamaan väriä


Valmistusohje

Valmista parmesaani munavoi.

Keitä kananmunat hyvin kypsäksi. Anna hetken jäähtyä kylmässä vedessä ja ota kuoret pois. Murskaa kananmunat haarukan avulla. Lisää pehmeä voi, oliiviöljy, parmesaani, suola ja pippuri. Sekoita ja murskaa vielä kaikki oikein kunnolla. Maista ja lisää tarvittaessa hieman parmesaania. Laita hetkeksi jääkaappiin maustumaan.

Paista  kuumalla pannulla pekonisiivut oiken rapsakaksi ja hienonna paistamisen jälkeen muruksi.      

Kun piirakat ovat valmiita, aseta jokaiselle noin 1 rkl parmesaani-munavoita ja ripottele päälle pekonimurua. Koristele pekonisiivulla ja ruohosipulilla. Ripottele päälle vielä mustaa pipppuria ja lisää parmesaania, mieluummin lastuina.

 

Resepti ja kuva: Ugolinon seikkailut -blogi


Käytetyt tuotteet

Gluteeniton Riisipiirakka