Pizzapiirakka

Pizzapiirakka

Pizzapiirakka

Gluteeniton

Riisipiirakka toimii myös pikapelastuksena pizzanälkään!


Ainesosat

4 kpl Moilas gluteenittomia riisipiirakoita
2 prk oreganotonnikalaa
1/2 prk (puolet 410/240 purkista) säilykepersikkaa
4-5  kirsikkatomaattia
oreganoa
mozzarellajuustoraastetta
n. 1 dl (kourallinen) fetajuustoa murustettuna


Valmistusohje

1. Ota riisipiirakat sulamaan huoneenlämpöön tunniksi.
2. Valuta öljy tonnikalasta ja laita tonnikalat kulhoon.
3. Pilkko säilykepersikka pieneksi kuutioksi ja sekoita ne tonnikalan joukkoon.
4. Jaa tonnikala-persikkatäyte piirakoiden päälle. Ripottele täytteen päälle murustettua fetajuustoa sekä ohueksi siivutettuja kirsikkatomaattisiivuja. Ripottele pinnalle vielä oreganoa ja juustoraastetta.
5. Paista 225 asteessa n. 5-7 minuuttia. Herkuttele!

 

Resepti ja kuva: Kirsin keittiössä -blogi


Käytetyt tuotteet

Gluteeniton Riisipiirakka