Parmesaanileivät basilikaöljyllä

Parmesaanileivät basilikaöljyllä

Parmesaanileivät basilikaöljyllä

Gluteeniton

Maukkaat parmesaanileivät sopivat erinomaisesti salaatin tai keiton lisukkeeksi.


Ainesosat

1 pss Moilas Gluten-Free Aamiaissämpylöitä
1 dl oliiviöljyä
½ ruukkua tuoretta basilikaa
1 dl parmesaaniraastetta


Valmistusohje

Valmista basilikaöljy sekoittamalla tuoreet basilikanlehdet ja oliiviöljy tehosekoittimella. Sulata sämpylät pakkauksen ohjeen mukaan ja leikkaa ne viipaleiksi. Levitä viipaleet pellille ja levitä niiden pinnalle hieman basilikaöljyä. Ripottele leipien päälle parmesaania ja kuumenna niitä uunin ylätasolla 250 asteessa noin 5 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut leipien pinnalle.

Tarjoile keiton tai salaatin lisukkeena.


Käytetyt tuotteet

Gluteeniton Aamiaissämpylä