Omena-kanelisydämet

Omena-kanelisydämet

Omena-kanelisydämet

Gluteeniton

Näissä pikkuleivissä maistuu joulu. Juhlavat sydänpikkuleivät ovatkin omiaan joulun kahvipöytään, eikä valmistaminen vie paljoa aikaa.
 


Ainesosat

½ pkt Moilas Gluten-Free murotaikinaa
Omena-kanelimarmeladia
Tomusokeria
 

(gluteenitonta jauhoa, esim. riisijauhoa pöydälle kaulintaan)


Valmistusohje

Sulata murotaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kaulitse taikina jauhoja apuna käyttäen ohueksi levyksi ja ota siitä pienellä sydämenmuotoisella muotilla pikkuleipiä. Paista pikkuleipiä uunin keskitasolla 200 asteessa noin 5 minuuttia. Anna pikkuleipien jäähtyä. Levitä marmeladia pikkuleivän kuorelle ja laita toinen kuori päälle. Koristele tomusokerilla


Käytetyt tuotteet

Gluteeniton Murotaikina