Munkit Baileys-täytteellä

Munkit Baileys-täytteellä

Munkit Baileys-täytteellä

Gluteeniton

Aikuiseen makuun tuunatut munkit maistuvat muulloinkin kuin vappuna.


Ainesosat


Täyte:
100 g Mascarponea
2 rkl Baileys-kermalikööriä
1,25 dl tomusokeria

Kuorrutus:
25 g voita sulatettuna
2 rkl Baileys-kermalikööriä
1½ - 2 dl tomusokeria

 


Valmistusohje

Valmista ensin täyte. Vatkaa täytteen ainekset sekaisin sähkövatkaimella. Sulata munkit pakkauksen ohjeet mukaan ja lämmitä niitä mikrossa noin 10 sekunnin ajan. Pursota täytettä munkkien sisälle täytetyllaa apuna käyttäen.

Valmista kuorrutus. Sekoita kuorruttuksen ainekset keskenään tasaiseksi massaksi. Mikäli haluat kuorrutteesta oikein paksun, käytä 2 dl tomusokeria (1½ dl:lla saat hieman juoksevamman kuorrutteen). Dippaa täytetyt munkit kuorrutteeseen ja laita hetkeksi jääkaappiin, että kuorrutteen pinta jähmettyy hieman.


Käytetyt tuotteet

Gluteeniton Rahkamunkki