Kylmäsavulohileivät

Kylmäsavulohileivät

Kylmäsavulohileivät

Gluteeniton

Tumma leipä on kuin tehty kylmäsavulohen kaveriksi. Tarjoile kylmäsavulohileivät kokonaisina tai paloittele leivät herkullisiksi coctail-paloiksi.


Ainesosat

5-6 viipaletta Moilas Gluten-Free tummaa leipää (Dark Bread)
250g kylmäsavulohta
1 pieni sipuli hienonnettuna
200 g tuorejuustoa
½ dl majoneesia
½ dl hienonnettua ruohosipulia
1 rkl sitruunamehua
¼ tl mustapippuria


Valmistusohje

Sulata leipäviipaleet pakkauksen ohjeen mukaan. Ota muutama lohiviipale sivuun koristelua varten. Sekoita tuorejuusto ja majoneesi keskenään, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, ruohosipuli, sitruunamehu ja mustapippuri. Paloittele lohi koristeeksi tarkoitettuna viipaleita lukuunottamatta ja sekoita täytteeseen. Jaa täyte leipäviipaleiden pinnalle ja koristele leivät lohiviipaleilla ja ruohosipulilla.
 


Käytetyt tuotteet

Gluteeniton Tumma leipä