Kinkku-paprikapasteijat

Kinkku-paprikapasteijat

Kinkku-paprikapasteijat

Gluteeniton

Piirastaikina käy erinomaisesti myös maukkaiden pasteijoiden valmistukseen. Kinkkutäytteiset pasteijat ovat juhlapöytien klassikkotarjottavaa.


Ainesosat

1 pkt Moilas Gluten-Free Piirastaikinaa
200 g kinkkusuikaleita
1½ dl puuroriisiä
1 pieni paprika
suolaa, mustapippurirouhetta, paprikajauhetta
kananmuna voiteluun
(gluteenitonta jauhoa pöydälle kaulintaan)


Valmistusohje

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä puuroriisit pakkauksen lisäkeriisi-ohjeen mukaisesti kypsäksi ja anna jäähtyä. Paloittele paprika ja sekoita riisin joukkoon yhdessä kinkkusuikaleiden kanssa. Mausta täyte suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja paprikajauheella oman makusi mukaan. Kaulitse taikina jauhoja apuna käyttäen noin 3mm paksuiseksi levyksi. Ota levystä pyöreitä paloja muotilla tai vaikka jälkiruokakulholla. Lisää täytettä taikinapaloille ja ummista pasteijat huolellisesti. Voitele pasteijat ja tee halutessasi pintaan koristeviillot. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.


Käytetyt tuotteet

Gluteeniton Piirastaikina