Juustotikut

Juustotikut

Juustotikut

Gluteeniton

Maukkaat parmesaanilla ja paprikalla täytetyt juustotikut valmistuvat helposti piirastaikinasta.


Ainesosat

½ pkt Moilas Gluten-Free Piirastaikinaa
parmesaaniraastetta
paprikajauhetta
vettä

(gluteenitonta jauhoa, esim. riisijauhoa, pöydälle kaulintaa varten)
 


Valmistusohje

Sulata taikinapala pakkauksen ohjeen mukaan. Ota siitä noin 1/3 kerrallaan, pehmitä palaa hieman käsissäsi ja kaulitse suorakaiteenmuotoiseksi levyksi jauhoja apuna käyttäen. Kostuta puolet levystä kevyesti vedellä. Ripottele kostutetulle alueelle parmesaania ja paprikajauhetta. Käännä toinen puoli taikinasta täytteiden päälle ja painele kiinni. Leikkaa taikinasta veitsellä tankoja niin, että tankojen taitettu reuna muodostaa tankojen toisen pään. Laita tangot pellille ja käännä kevyesti kierteelle. Paista 225 asteessa noin 8-10 min tai kunnes tikut ovat saaneet hyvän värin pintaansa. Halutessasi voit voidella juustotikut myös kananmunalla ennen paistoa.
 


Käytetyt tuotteet

Gluteeniton Piirastaikina