Coctailpiirakat pekoni-munavoilla

Coctailpiirakat pekoni-munavoilla

Coctailpiirakat pekoni-munavoilla

Gluteeniton

Coctailpiirakka saa uutta vivahdetta kun se tarjoillaan pekonilla höystetyn munavoin kera.


Ainesosat

2 pss Moilas Gluten-Free coctailpiirakoita

Pekoni-munavoi
2 kananmunaa
150 g voita
1 tl ruokaöljyä
n. 5 pekoniviipaletta


Valmistusohje

Valmista ensin munavoi. Nosta voi huoneenlämpöön pehmenemään. Keitä kananmunat täysin kypsiksi (keittoaika 10 min) ja anna niiden jäähtyä. Paista pekoniviipaleet kuumalla pannulla rapeiksi ja nosta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy talouspaperiin. Pieni kananmunat ja sekoita pehmennyt voi sekä ruokaöljy kananmunien joukkoon. Hienonna jäähtyneet pekoniviipaleet pieneksi muruksi ja lisää pekonimuru munavoin joukkoon. Pekonista tulee munavoihin suolaa, mutta tarkista munavoin suolaisuus ja lisää tarvittaessa suolaa.

Sulata ja lämmitä coctailpiirakat pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjole pekoni-munavoin keran.


Käytetyt tuotteet

Gluteeniton Coctailpiirakka