Brie-hunajaparsa riisipiirakka

Brie-hunajaparsa riisipiirakka

Brie-hunajaparsa riisipiirakka

Gluteeniton

Gourmet riisipiirakka. Tässä yhdistyy Brien vahva ja kreemimäinen maku, kesäinen parsa, rapeat saksanpähkinät ja herkullinen hunaja.


Ainesosat

5 kpl Moilas gluteeniton riisipiirakka

BRIEJUUSTOKREEMI:

4 rkl Brie-juustoa
2 rkl creme fraiche
suolaa
mustapippuria

PÄÄLLE:

10-15  parsatankoa
saksanpähkinöitä
hunajaa


Valmistusohje

Sekoita kulhossa Brie-juusto creme fraichen kanssa oikein voimakkaasti, niin juuston rakenne hajoaa ja muuttuu kauniiksi kreemiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna seoksen hetken levätä jääkaapissa.
Paista sillä aikaa pannulla parsa, pienen voi nokareen kanssa, tippa sitruunaa, suolaa ja pippuria.
Paista uunissa piirakat ohjeiden mukaan. Aseta piirakoiden päälle Brie-juustokreemi ja parsa.
Ripottele päälle saksanpähkinän paloja.


Käytetyt tuotteet

Gluteeniton Riisipiirakka