Gluteenittomien tuotteiden edelläkävijä

Moilasen gluteeniton leipomo on Euroopan toiseksi suurin ja yksi maailman nykyaikaisimmista gluteenittomista leipomoista. Vankkaa ammattitaitoa ja kokemusta on kertynyt jo yli kahdenkymmenen vuoden ajalta. 

Moilasen gluteenittomassa leipomossa on käytössä yksi Euroopan kehittyneimmistä leivontateknologioista. Tuotteet jäähdytetään ja pakastetaan uunituoreina. Näin ne säilyttävät tuoreutensa ja makunsa aina nautintahetkeen asti. Pakastaminen takaa myös sen, että tuotteisiin ei tarvitse lisätä säilöntäaineita. 

Gluteenittomien tuotteiden valikoima ja merkitys ovat kasvaneet vuosi vuodelta. Valikoimaan kuuluu tällä hetkellä useita erilaisia ruokaleipiä, sämpylöitä, pizzoja, pikkusuolaisia sekä makeita leivonnaisia. Valmistamme myös erilaisia sesonkituotteita ja suurkeittiötuotteita. Moilas gluteenitonta sarjaa kehitetään jatkuvasti, joten uutuuksia ja vaihtelua gluteenittomaan ruokavalioon on luvassa koko ajan. 

Alansa innovatiivisena toimijana Moilas sai ensimmäisenä käyttöönsä Euroopan laajuisen gluteenittomien tuotteiden lisenssin (Pan-European Cross Grain licence), jonka merkkinä Moilas gluteenittomien tuotteiden pakkauksissa on gluteenittomuudesta kertova viljantähkäsymboli. Tuotteiden merkitseminen symbolilla helpottaa tunnistettavuutta ja kertoo selkeästi, että kyseinen tuote soveltuu gluteenittomaan ruokavalioon.