Yhteistyö perheleipurit -ketjun kanssa

Perheleipurit Oy on valtakunnallisesti toimiva, viiden eri puolella Suomea toimivan leipomoyrityksen muodostama yhteistyöketju. Yhteinen historiamme alkaa vuodesta 1997, mutta jokaisella leipomolla on erikseen pitkät juuret ja oma mielenkiintoinen historiansa. Kokemuksen kautta syntynyt rautainen ammattitaito ja vahvuuksien yhdistäminen takaavat korkealaatuisista raaka-aineista taidolla tehtyä leipää.

 

Perheleipurit-tuotteiden tuoreuden takaa se, että ne valmistetaan lähes poikkeuksetta lähimmässä Perheleipurit-leipomossasi. Paikallisuutta edustaa myös läsnäolo, kuten tuotemaistiaiset lähikaupoissa sekä läheinen yhteistyö kauppiaiden kanssa.

 

Maku ja laatu syntyvät yhdessä

 

Perheleipurit ovat jakaneet sekä osaamisensa että reseptinsä. Yhteistyön ansiosta paikallisista menestystuotteista - kuten Leivon Ruisvarras, Moilasen Luomuruislimppu, Pulla-Pirtin Ruispalat ja Salosen Ruissämpylä - on mahdollista nauttia uunituoreina ympäri Suomea. Kaikkien leivän ystävien iloksi koituu myös Perheleipurien keskinäinen kilvoittelu yhä laadukkaamman ja maistuvamman leivän valmistuksessa.

 

Perheleipurit Oy vastaa koko maan kattavien ketjuvalikoimien kehittämisestä sekä myynti-, markkinointi- ja logistiikkatoiminnoista. Osakasleipomoiden ja Perheleipurit Oy:n palveluksessa työskentelee kaikkiaan noin 500 henkilöä.