Moilasen leipomo valmistaa tarjottavaa, päivän jokaiselle aterialle.

 


Valikoimiimme kuuluu ruokaleipien lisäksi gluteenittomia tuotteita ja suosittuja piirakoitamme tuoreena sekä pakasteina.

Tuotevalikoimamme on laaja ja maut kohdallaan.

 

Perheyrityksellämme on pitkä historia ja tänä päivänä se on yksi Euroopan nykyaikaisimmista leipomoista.

Leipomon Myymälä-Kahvila

Leipomomme yhteydessä on uunituoreita tuotteita valmistava paistopistemyymälä, jonka tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa makeita ja suolaisia kahvileipiä, einestuotteita, riisi- ja perunapiirakoita, erilaisia leipiä ja sämpylöitä.
 
Myymälästämme löydät myös erilaisia piirakkapakasteita sekä laajan valikoiman luontaisesti gluteenittomia tuotteita. Myymälän erikoisuus on leipäkassi, johon valitset itse leipäsi.

Kahvilan puolelta saat noutopöydästämme aamupuuron, sekä runsaan lounaan.

AUKIOLOAJAT MA-PE: 07:30-18:00 • LA 09:00-15:00 • SU SULJETTU

Kahvila suljetaan 30 minuuttia ennen myymälän sulkeutumisaikaa
Aamiainen ma-pe klo 7:30-10:00 Hinta 7,50€/hlö
Lounas ma-pe klo 10:30-13:45 Hinta 9,90€/hlö, salaattilounas 7,90€/hlö
Lauantaibrunssi tarjolla 09:00-14:30 7,90€/hlö

Leipomon Myymälä-Kahvila

Ajankohtaista

Moilas Leipomo Oy

23. toukokuuta

Hei,

Työtä tarjolla. Haemme tällä kertaa ravintola/myymäläpäällikköä. Katso lisää:

RAVINTOLA-/MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ
Kehittämään kahvilamyymälämme toimintaa.

Leipomomme yhteydessä on paikkakunnan suosituin ja laajemmaltikin tunnettu kahvila, lounasravintola ja leipomotuotteiden myymälä. Tarjoamme päivittäin asiakkaillemme kahvia ja lounasta ja sekä perinteisiä, että gluteenittomia leipomotuotteita kotiin vietäviksi.

Odotamme sinulta intoa, energisyyttä ja näkemystä kehittää ja kasvattaa kahvilamyymälämme toimintaa eteenpäin. Erityisesti leipomo- ja paistopistetuotteemme ovat voimakkaassa kehitysvaiheessa, joten myymälässämme voit toteuttaa itseäsi uudella ja ennakkoluulottomalla tavalla.

Päivittäisessä työssäsi johdat kuuden hengen tiimiä myös itse työhön osallistuen. Vastaat ruokalistojen suunnittelusta, tarvikehankinnoista, raportoinneista, tilityksistä, asiakastilaisuuksien suunnittelusta jne. Myymälän kulloinenkin valikoima, kampanjat, esillelaitto yms. ovat vastuullasi. Facebookin ja nettisivujen pienimuotoinen päivittäminen ei ole sinulle uusi asia (ruokalistat, tarjoukset ym).

Odotamme, että ruoka ja ruoanlaitto ovat lähellä sydäntäsi. Lisäksi toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta ja koulutus, jotka liittyvät ravintolaan, myymälään, ruoan valmistukseen tms.
Ennen kaikkea haluamme, että teet kahvila-myymälästämme asiakkaillemme sellaisen elämyksen, jonka he muistavat pitkään ja kertovat hyvällä myös eteenpäin!

Mikäli tunnet, että olet etsimämme henkilö laita CV ja hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen Mikko.Puumalainen@moilas.com viimeistään perjantaina 02.06.2017

Tuotekehityspäällikkö Mikko Puumalainen vastaa ravintola/myymäläpäällikön avointa paikkaa koskeviin kysymyksiisi arkisin klo. 8:00 - 16:00 Puh. 0400839376

--------------------------------------------------------------

Moilas Oy on Pieksämäellä sijaitseva leipomokonserni, jonka palveluksessa on 130 henkilöä kahdessa eri leipomossa. Konsernimme liikevaihto on tänä vuonna noin 26 miljoonaa euroa ja kasvamme voimakkaasti. Olemme merkittävä leipomotuotteiden vientiyritys ja viemme tuotteitamme 16 eri Euroopan maahan.

http://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9255668?searchPhrase=moilas&announced=0&leasing=0&sort=1

Moilas Gluteen-free

23. toukokuuta

Työtä tarjolla Naarajärven Ravintola/Myymälässämme