Ville Moilanen Moilas perheyhtiöiden johtoon

11. kesäkuuta

Maaliskuussa 2017 emoyhtiö Moilas Oy:n johtovastuun ottanut Ville Moilanen on aloittanut myös Oy Moilas GF Ltd:n ja Moilas Leipomo Oy:n toimitusjohtajana 1.6.2018 alkaen

Moilas perheyhtiöiden palveluksessa Ville Moilanen on toiminut vuodesta 1995 alkaen. Moilasen perheen kolmas sukupolvi on vahvasti mukana vuonna 1955 perustetun perheyhtiön toiminnassa. Villen sisko Anne Moilanen työskentelee perheyhtiöiden hallituksessa. Pitkään Moilas yhtiöitä johtanut Juha Moilanen jatkaa hallituksen puheenjohtajan roolissa.

– Sukupolvenvaihdosta on tehty suunnitelmallisesti asteittain. Olen iloinen, että omasta perheestä löytyy jatkaja myös yritysten tuotantopuolen johtoon ja voin itse keskittyä hallitustyöskentelyyn, toteaa Juha Moilanen tyytyväisenä.

Moilas on edelläkävijä perusleipomotuotteiden lisäksi gluteenittomien tuotteiden valmistamisessa Suomessa. Gluteenittomien tuotteiden myynti on kehittynyt viennin myötä merkittävästi viime vuosina. Tämän päivän kuluttajien tarpeet ovat monimuotoisia markkinoista riippumatta. Kotimaisuus ja paikallisuus ovat aina olleet toimintamme kulmakiviä, ja ovat sitä edelleen.

– Kuuntelemme herkällä korvalla kotimaista kuluttajaa ja pystymme reagoimaan nopeasti kuluttajien tarpeiden muutoksiin yhdessä kaupan kanssa. Huolehdimme, että suomalaiset kuluttajat saavat laadukkaita kotimaisia leipomotuotteita myös jatkossa, toimitusjohtaja Ville Moilanen lupaa.

Keväällä käynnistyneen Lantmännen Unibake yhteistyön myötä on odotettavissa huomattavaa kehitystä myös kasvavilla Foodservice markkinoilla Suomessa.

 

Moilas Oy

Moilas Oy on Pieksämäellä sijaitseva leipomokonserni, joka koostuu emoyhtiö Moilas Oy:stä sekä Oy Moilas GF Ltd:stä ja Moilas Leipomo Oy:stä. Perheyhtiön palveluksessa työskentelee noin 110 henkilöä kahdessa eri leipomossa. Yritysten liikevaihto on yhteensä noin 17 miljoonaa euroa. Kotimaisuus ja paikallisuus ovat aina olleet toimintamme kulmakiviä, ja ovat sitä edelleen. Konsernimme on myös merkittävä leipomotuotteiden vientiyritys Suomessa. Viemme tuotteitamme tällä hetkellä 14 Euroopan maahan.

 www.moilas.fi