Rakastettu tuoteperhe laajenee luomutuoreleivillä

30. huhtikuuta

Moilasen odotettu paluu tuoreleipämarkkinoille saa jatkoa, kun tuoteperhe laajenee uusilla luomutuoreleivillä. Ensimmäisinä markkinoille tuodaan Luomu Jääkärin Ruisnappi ja Luomu Jääkärin Ruispala sekä Luomu Kaura-Pellavanappi ja Luomu Kaura-Pellavapala.

”Luomutuotteiden kysyntä kasvaa jatkuvasti, ja Moilas haluaa vastata kysyntään tarjoamalla asiakkailleen laadukkaita ja maistuvia tuotteita myös luomuna”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja ja perustajaperheenjäsen Juha Moilanen. Klassisen ruisleivän ohella Moilas lanseeraa luomuna myös täysin uuden tuotteen, kaura-pellavaleivän, joka on vatsaystävällinen, maukas ja sopii myös niille, joille ruis ei sovi. Kaikki uudet luomuleivät ovat laktoosittomia ja runsaskuituisia.


Luomuleivän uudet muodot arkeasi helpottamaan

Luomuleivät on nyt leivottu uusiin muotoihin; napiksi ja palaksi, jotta arki sujuisi entistä sujuvammin. ”Maistuvat ja nopeat välipalat valmistuvat Luomu Jääkärin Ruispalasta ja Luomu Kaura-Pellavapalasta nyt helposti ja ne sopivat kätevästi esimerkiksi paahtamiseen”, kertoo Juha Moilanen leipien uusista muodoista. Luomu Jääkärin Ruisnappi sekä Luomu Kaura-Pellavanappi ovat kätevän kokonsa puolesta sopivia myös pienille herkkusuille. Sopivan kokoisesta ja maukkaasta napista ei turhaa hävikkiä synny.


Kuten pieksämäkeläisen perheleipomon muutkin tuotteet, luomu-uutuudet leivotaan vahvoja perinteitä kunnioittaen tilausten mukaan kotimaisesta viljasta ja parhaista raaka-aineista. Tilausten mukaan leipominen tarkoittaa sitä, että asiakas saa leipänsä aina tuoreena, ja että ruokahävikin minimoiminen alkaa jo leipomolta. Jotta Moilas pystyy tarjoamaan asiakkailleen uunituoretta leipää, joka toimitetaan kauppoihin mahdollisimman nopeasti leipomisen jälkeen, on saatavuus rajattu Mikkelin, Kuopion, Jyväskylän, Varkauden ja Pieksämäen alueelle.


Saatavilla tuoreleipäosastolta

Uudet luomuleivät ovat saatavilla tuoreleipäosastolta vapusta alkaen ja tuotteiden maistatukset aloitetaan samoihin aikoihin ruokakaupoissa. Luomu Jääkärin Ruisnappi ja –Ruispala jatkavat rakastettua ja perinteistä rukiista makumaailmaa. Lempeät Luomu Kaura-Pellavanappi ja -pala ovat maukkaita ja vatsaystävällisiä vaihtoehtoja. 


Olipa suosikkisi sitten ruis tai kaura, uusista luomuleivistä loihdit maistuvat ja terveelliset aamiaiset, brunssit ja välipalat koko perheelle.