Isänpäivän aamiaisen herkullisimmat lämpimäiset - Moilasen Premium-piirakka näyttääkin itse tehdyltä

10. marraskuuta

Riisipiirakka on nappivalinta sekä tekemään arkisen aamiaisen tai välipalan astetta paremmaksi että juhlistamaan mitä tahansa merkkipäivää! Osta kotiin Moilasen Premium-piirakkaa odottamaan sitä oikeaa hetkeä -  tarjoilupöydän takuusuosikki on jopa minuutissa valmiina pöytään.

 

Täysjyväruisjauhossa ja voissa sen salaisuus – Moilasen Premium-piirakan maku ja ulkonäkö ovat peräisin joka kodin ruokakaapista löytyvistä perusraaka-aineista.

 

Kuoren syvä rukiinen värisävy ja rapsakka suutuntuma tulevat ehdasta täysjyväruisjauhosta. Kuori on tehty oikeaan voihin, samoin kuin riisipuuro, joka haudutetaan huolella suurissa kattiloissa Moilasen leipomossa Pieksämäellä. Piirakat myös voidellaan valmiiksi.

 

Perinteisellä reseptillä leivotut Premium–riisipiirakat ovat kypsäpakasteita. Nopealla pakastamisprosessilla saadaan talteen kaikki uunituoreen piirakan parhaat aromit ja ominaisuudet.

 

Piirakoita ei ole tarkoitus säilyttää päiväkausia jääkapissa, vaan ottaa tarvittava määrä pakasteesta, lämmittää mikrossa tai uunissa ja laittaa heti tarjolle. Nopeimmillaan saat minuutissa itse tehdyn näköiset ja veroiset herkkulämpimäiset pöytään!

 

Moilasen Premium-piirakka

Aineosat: vesi, riisi, täysjyväruisjauho (18%), voi, rypsiöljy, maitojauhe, suola. Piirakka on laktoositon kuidun lähde. Saatavilla 6 kpl pusseissa sekä hyvin varustettujen kauppojen paistopisteistä yksittäiskappaleina. Suurtalouskeittiöiden pakkauskoko 88 kpl.

 

Lisätietoja

Kategoriapäällikkö Eriikka Koivisto, eriikka.koivisto@moilas.com, puh. 040 766 7047
Myyntijohtaja Lauri Kivirinne, lauri.kivirinne@moilas.com, puh. 050 384 0385

 

Moilas Oy
Moilasen leipomon tarina alkoi pienestä perheleipomosta v. 1955. Tänään Moilas Oy on yksi Suomen suurimmista yksityisistä leipomoista. Alusta asti toimintaa ovat ohjanneet Moilasen arvot: rakkaudella, rehdisti ja hyvistä raaka-aineista. Moilas Oy työllistää Pieksämäen Naarajärvellä noin 100 henkilöä. Vuonna 2016 liikevaihto oli noin 25 milj. euroa, josta viennin osuus oli noin kolmannes.