Avoin työpaikka: tuotekehittäjä gluteenittomaan leipomoon [hakuaika päättynyt]

14. lokakuuta

[HAKUAIKA PÄÄTTYNYT 18.11.2018]

Yksi Suomen suurimmista yksityisistä leipomoista ja gluteenittoman leivonnan edelläkävijä Moilas Oy hakee kasvavan tiiminsä tueksi idearikasta ja intohimoista

TUOTEKEHITTÄJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen gluteenittomaan leipomoomme Pieksämäelle, tuotteidemme syntysijoille.

Moilas-perheyhtiöiden juuret ulottuvat kauas viime vuosikymmenen puolelle pieneen, vuonna 1955 perustettuun kotileipomoon. Tänään muodostamme tytäryhtiöidemme Oy Moilas GF Ltd:n ja Moilas Leipomo Oy:n kanssa yhden Suomen suurimmista yksityisistä leipomoista. Kehitämme ja valmistamme luotettavia leipomotuotteita, jotka soveltuvat kotimaisten ja ulkomaisten kuluttajien erilaisiin tarpeisiin. Gluteenittomia tuotteita olemme valmistaneet jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Viemme niitä tällä hetkellä Pieksämäeltä neljääntoista Euroopan maahan.

Moilas Oy työllistää yhteensä noin 100 henkilöä. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli noin 17 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli noin kolmannes.

Leivonnan periaatteinamme ovat alusta asti olleet: rakkaudella, rehdisti ja hyvistä raaka-aineista. Etsimämme työntekijä pystyy sitoutumaan näihin toimintaamme edelleen ohjaaviin periaatteisiin.

Tuotekehittäjänä vastaat olemassa olevien gluteenittomien tuotteiden jatkokehittämisestä sekä uusien ideoinnista ja myynnin toimeksiantojen toteuttamisesta. Yksin et ideoimaan joudu, vaan työskentelet tiiviissä yhteistyössä leipomojen ja myynnin kanssa, minkä vuoksi työ edellyttää päivittäistä läsnäoloa Pieksämäellä.

Mikäli olet hankkinut kokemusta leipomotyöskentelystä tai elintarviketeollisuuden tuotekehityksestä sekä ymmärrät gluteenittomuutta ja olet kiinnostunut kehittämään gluteenittomia leipomotuotteita, haluamme kuulla sinusta lisää! Leipurin koulutus on ehdoton lisäplussa, mutta gluteenittomien tuotteiden kotileivontatausta höystettynä aidolla kiinnostuksella ja oikeanlaisella työotteella voi luoda edellytykset tehtävään. Valittavalta uudelta tekijältä odotamme lisäksi innokasta ja innovatiivista otetta sekä kykyä työskennellä myös paineen alaisena.

Moilas-perheen jäsenenä saat

  • haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittymismahdollisuuksineen
  • työhönsä ja toisiinsa sitoutuneen yhteisön tuen taaksesi
  • kehitykselle avoimen johdon
  • kilpailukykyisen palkan.

Haluamme ensisijaisesti vakuuttua osaamisestasi ja motivaatiostasi työskennellä juuri tässä työtehtävässä ja yrityksessä, mutta hakemuksesi saa mieluusti heijastella myös persoonaasi – otamme ilolla vastaan hieman tavanomaisesta poikkeavampiakin hakemuksia. Voit liittää hakemukseesi esimerkiksi linkin vapaamuotoiseen lyhyeen, korkeintaan kolmen minuutin pituiseen esittelyvideoon itsestäsi.

Hakuaika päättynyt 18.11.2018. Kiitos kaikille hakijoille! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.