Avoin työpaikka: myyntiassistentti Pieksämäelle [hakuaika päättynyt]

30. tammikuuta

[HAKUAIKA PÄÄTTYNYT 17.2.2019]

Yksi Suomen suurimmista yksityisistä leipomoista ja gluteenittoman leivonnan edelläkävijä Moilas Oy hakee myyntitiiminsä tueksi motivoitunutta ja innostunutta

MYYNTIASSISTENTTIA

vakituiseen työsuhteeseen Pieksämäelle, tuotteidemme syntysijoille.

Moilas-perheyhtiöiden juuret ulottuvat kauas viime vuosikymmenen puolelle pieneen, vuonna 1955 perustettuun kotileipomoon. Tänään muodostamme yhden Suomen suurimmista yksityisistä leipomoista. Kehitämme ja valmistamme luotettavia leipomotuotteita, jotka soveltuvat kotimaisten ja ulkomaisten kuluttajien erilaisiin tarpeisiin. Gluteenittomia tuotteita olemme valmistaneet jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Viemme niitä tällä hetkellä Pieksämäeltä neljääntoista Euroopan maahan.

Moilas Oy työllistää yhteensä noin 100 henkilöä. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli noin 17 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli noin kolmannes.

Myyntiassistenttina työnkuvaasi kuuluu myynnin, markkinoinnin ja tuotehallinnan monipuolisia tehtäviä. Työssäsi vastaat osaltasi kuluttajapalvelun tehtävistä ja käsittelet myyntitilauksia.

Myyntiassistenttina olet myös myynnin ja markkinoinnin tukena messujärjestelyissä, sosiaalisen median kanavien ylläpidossa sekä muissa yleisissä toimistotehtävissä. Myyntiassistenttina osallistut myös toiminnanohjausjärjestelmän tuotetietojen perustamiseen ja ylläpitoon sekä tuotetietojen syöttämiseen eri tuotetietokantoihin. Tehtävä sisältää viestintää sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Voit olla hakemamme henkilö, mikäli olet huolellinen, ennakkoluuloton, asiakaspalveluhenkinen ja aktiivinen joukkuepelaaja, joka kohtaa haasteet ratkaisukeskeisesti ja rakentavasti, etkä pelkää kantaa vastuuta.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. merkonomi) sekä mielellään jo kokemusta asiakaspalvelu- ja toimistotyöstä. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa sekä kokemusta nykyaikaisten viestintävälineiden ja -sovellusten käytöstä.

Moilas perheen jäsenenä saat

  • Vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän
  • Maineikkaan ja perinteikkään yrityksen työnantajaksesi
  • Osaavan ja työhönsä sitoutuvan työyhteisön
  • Mahdollisuudet kehittyä urallasi.

 

Hakuaika päättynyt 17.2.2019. Kiitos kaikille hakijoille! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.