Avoin työpaikka: haemme myyntipäällikköä Helsingin toimistollemme [hakuaika päättynyt]

18. syyskuuta

[HAKUAIKA PÄÄTTYNYT 7.10.2018]

Myyntipäällikkönä hoidat kotimaan myynnin, tuotehallinnan ja markkinoinnin tehtäviä. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta, sillä vaikka työpisteesi sijaitsee Helsingissä, tehtävääsi kuuluu muun muassa säännölliset käynnit Pieksämäen leipomoilla, asiakkaiden luona ja messuilla. Tehtävässä raportoit kaupalliselle johtajalle ja teet tiivistä yhteistyötä Pieksämäellä sijaitsevan kotimaan myyntitiimin kanssa.

Myyntipäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti kotimaan myynnistä nimettyjen asiakkuuksien osalta. Tehtävään kuuluu muun muassa tarjousten laadintaa, asiakastapaamisia ja -neuvotteluja, messuja, myynnin toimintojen aikataulutusta, tiivistä yhteistyötä tuotannon suunnittelijoiden kanssa sekä viestintää sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Voit olla hakemamme henkilö, mikäli olet ennakkoluuloton, aktiivinen ja tuloshakuinen joukkuepelaaja, joka kohtaa haasteet ratkaisukeskeisesti ja rakentavasti, etkä pelkää kantaa vastuuta. Aito kiinnostus elintarvikealaan ja erityisesti leipomotuotteisiin on työsi lähtökohtana.

Myyntipäälliköltä odotetaan hyvää organisointi- ja päätöksentekokykyä sekä kaupallista ja innovatiivista ajattelua. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa kaupallista koulutusta, kokemusta päivittäistavarakaupan myynnistä ja toiminnasta keskusliikkeiden kanssa sekä näyttöjä menestyksellisestä myyntityöstä. Elintarvikealan tuntemus ja kokemus projektityöstä katsotaan eduksi tehtävässä.

Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa sekä kokemusta nykyaikaisten viestintävälineiden ja -sovellusten käytöstä.

Tarjoamme sinulle

  •  Vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän
  •  Maineikkaan ja perinteikkään yrityksen työnantajaksesi
  •  Osaavan ja työhönsä sitoutuvan työyhteisön
  •  Kilpailukykyisen palkan
  •  Mahdollisuudet kehittyä urallasi.

Sisällytä hakemukseen lyhyt, alle kolmen minuutin video (linkitettynä, ei liitetiedostona), jossa myyt itsesi meille myyntipäälliköksi.

Hakuaika päättynyt 7.10.2018. Kiitos kaikille hakijoille! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

********

Moilas perheyhtiöiden tarina alkoi pienestä kotileipomosta vuonna 1955. Tänään Moilas Oy ja sen kaksi tytäryhtiötä, Oy Moilas GF Ltd. ja Moilas Leipomo Oy, muodostavat yhden Suomen suurimmista yksityisistä leipomoista. Leivonnan periaatteina ovat alusta asti olleet; rakkaudella, rehdisti ja hyvistä raaka-aineista, jotka ohjaavat toimintaamme edelleen.

Moilas on edelläkävijä gluteenittomien tuotteiden valmistuksessa, joka aloitettiin jo vuonna 1985. Viemme tällä hetkellä Pieksämäellä leivottuja tuotteita neljääntoista Euroopan maahan. Kehitämme ja valmistamme luotettavia leipomotuotteita, jotka soveltuvat kotimaisten ja ulkomaisten kuluttajien erilaisiin tarpeisiin.

Perheyhtiöiden kaksi leipomoa sijaitsevat Pieksämäen Naarajärvellä ja myyntikonttori Helsingin Kalasatamassa. Moilas Oy työllistää yhteensä noin 100 henkilöä. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli noin 17 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli noin kolmannes.