Avoin työpaikka: ALUEPÄÄLLIKKÖ Moilas Oy

25. lokakuuta

Haemme aluepäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen vastaamaan vähittäiskaupan kentän asiakkuuksista Keski- ja Pohjois-Suomen alueella.

 

Tehtävänkuvaus


Tulet olemaan osa tehokasta myyntitiimiämme tuoden kokemuksesi hyvien asiakkaidemme hyödyksi. Toteutat Moilas Oy:n myyntisuunnitelmaa kotimaan vähittäiskauppa-asiakkuuksien parissa varmistaen kannattavan myynnin kasvun ja positiivisen kehityksen asiakasrajapinnassa.

Aluepäällikkönämme tulet vastaamaan kenttämyyntitoimenpiteistä Keski- ja Pohjois-Suomen alueella. Tuotesalkkuusi kuuluvat Moilasen maukkaat ja laadukkaat gluteenittomat ja lisäarvoleipomotuotteet. Tehtävänäsi on hoitaa aktiivisesti vastuullasi olevia asiakkuuksia, vastata uutuuksien esittelystä ja niiden sisään myynnistä sekä huolehtia Moilas tuotteiden peitosta ja näkyvyydestä myymälässä. Raportoit tehtävässäsi myyntipäällikölle.

Odotamme sinulla olevan vähintään muutaman vuoden kokemus kenttämyynnistä ja asiakkuuksien menestyksekkäästä hoitamisesta. Olet energinen, hyvän asenteen omaava myynti-ihminen,
joka nauttii haasteista ja saa tuloksia aikaan nopeasti. Olet tottunut työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Nautit ihmisten kanssa työskentelemisestä, neuvotteluista ja ongelmanratkaisutilanteista. Olet henkilö, joka herättää luottamusta ja tämän ansiosta saatkin luotua asiakkaisiin luottamuksellisen suhteen ensi tapaamisesta lähtien. Kiireessäkin pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja pitämään langat käsissäsi. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Toivottu asuinpaikka hakijalle on Kuopion tai Jyväskylän alueella.

Moilas Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kehittyvissä tuotekategorioissa ja mielenkiintoisessa markkinassa. Pääset osaksi Moilasen osaavaa ja innostunutta tiimiä sekä toimimaan mukavassa ja nopeatempoisessa työympäristössä. Työtehtävään sisältyy kuukausipalkan päälle tuleva vapaa autoetu.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen 5.11.2017 mennessä osoitteeseen: marko.anttila@moilas.com. Kirjoita otsikkokenttään Aluepäällikkö. Työ alkaa tammikuussa 2018. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Marko Anttila, puh. 040 675 4693, torstaina 26.10. klo 9.30-10.30 ja maanantaina 30.10. klo 10-11. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.

Moilasen leipomon tarina alkoi pienestä perheleipomosta v. 1955. Tänään leipomomme on yksi Suomen suurimmista yksityisistä leipomoista. Alusta asti toimintaamme ovat ohjanneet Moilasen arvot: rakkaudella, rehdisti ja hyvistä raaka-aineista. Moilas Oy työllistää Pieksämäen Naarajärvellä noin 100 henkilöä. Vuonna 2016 liikevaihto oli noin 25 milj. euroa, josta viennin osuus oli noin kolmannes. Lisätietoa: www.moilas.fi