Avoin työpaikka: ALUEPÄÄLLIKKÖ Moilas Oy

12. syyskuuta

Haemme kahta aluepäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen vastaamaan vähittäiskaupan kentän asiakkuuksista.

 

Tehtävänkuvaus


Tulet olemaan osa tehokasta myyntitiimiämme tuoden kokemuksesi hyvien asiakkaidemme hyödyksi. Toteutat Moilas Oy:n myyntisuunnitelmaa kotimaan vähittäiskauppa-asiakkuuksien parissa varmistaen kannattavan myynnin kasvun ja positiivisen kehityksen asiakasrajapinnassa.

Aluepäällikkönämme tulet vastaamaan kenttämyyntitoimenpiteistä joko Etelä-Suomen alueella tai Keski- ja Pohjois-Suomen alueella. Tuotesalkkuusi kuuluvat Moilasen maukkaat ja laadukkaat gluteenittomat ja lisäarvoleipomotuotteet. Tehtävänäsi on hoitaa aktiivisesti vastuullasi olevia asiakkuuksia, vastata uutuuksien esittelystä ja niiden sisään myynnistä sekä huolehtia Moilas -tuotteiden peitosta ja näkyvyydestä myymälässä. Raportoit tehtävässäsi myyntipäällikölle.

Odotamme sinulla olevan vähintään muutaman vuoden kokemus kenttämyynnistä ja asiakkuuksien menestyksekkäästä hoitamisesta. Olet energinen, hyvän asenteen omaava myynti-ihminen,
joka nauttii haasteista ja saa tuloksia aikaan nopeasti. Olet tottunut työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Nautit ihmisten kanssa työskentelemisestä, neuvotteluista ja ongelmanratkaisutilanteista. Olet henkilö, joka herättää luottamusta ja tämän ansiosta saatkin luotua asiakkaisiin luottamuksellisen suhteen ensi tapaamisesta lähtien. Kiireessäkin pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja pitämään langat käsissäsi. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Moilas Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kehittyvissä tuotekategorioissa ja mielenkiintoisessa markkinassa. Pääset osaksi Moilasen osaavaa ja innostunutta tiimiä sekä toimimaan mukavassa ja nopeatempoisessa työympäristössä.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen 6.10.2017 mennessä osoitteeseen: marko.anttila@moilas.com. ja kirjoita otsikoksi Moilas aluepäällikkö Etelä-Suomi tai Keski-Suomi riippuen siitä kumpaa paikkaa haet. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä, joten kannattaa olla ripeä.

Rakkaudella, rehdisti ja hyvistä raaka-aineista -periaate on ohjannut toimintaamme siitä saakka, kun leipomomme aloitti toimintansa 62 vuotta sitten. Perheyrityksemme on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista leipomoista ja yhteensä 100 työntekijän konserniksi johon kuuluvat Moilas Oy, Moilas Leipomo Oy ja Oy Moilas GF Ltd. Yrityksemme sijaitsee Naarajärven rannalla Pieksämäen kunnassa kahdessa erillisessä leipomorakennuksessa. Meiltä toimitetaan tuotteita kotimaan lisäksi muun muassa Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Irlantiin, Hollantiin, Unkariin ja Italiaan. Aloitimme gluteenittomien tuotteiden valmistuksen 1985 ja olemme alan markkinajohtaja Suomessa. Lisätietoa: www.moilas.fi