Anteeksi, mokasimme.

8. elokuuta

Olemme pahoillamme K-Citymarket Tammistossa tiistaina käynnistyneen Moilas Free From hyvisleipien pilotoinnin aiheuttamasta hämmennyksestä ja mielipahasta. Kiitämme kuluttajien antamasta arvokkaasta palautteesta, jonka mukaisesti olemme pyrkineet terävöittämään markkinointiviestintäämme. Uudet myymälämainosmateriaalit asennetaan torstaina aamulla.

Moilas Free From hyvisleipätuotteet on kehitetty kuluttajien toiveita ja tarpeita kuunnellen sellaisiksi, että ne soveltuvat mahdollisimman monelle erityisruokavaliota noudattavalle, joilla ei ole kuitenkaan lääketieteellistä syytä noudattaa ehdotonta ruokavaliota.

Hyvisleipätuotteet valmistetaan gluteenittomista raaka-aineista, eikä niiden resepteissä ei ole vehnää, ruista, ohraa, maitoa, kananmunia tai pähkinöitä. Hyvisleipätuotteet leivotaan kuitenkin perinteisessä Moilas leipomossa, jossa valmistetaan myös ruisleivät, vehnää sisältävät tuotteet ja riisipiirakat, joten kyseessä ei ole gluteeniton tuote, eikä se sovellu keliaakikoille tai allergikoille.

Vapaasti nostatettavat hyvisleipätuotteet paistetaan arinalla, eikä niiden valmistus ole tällä hetkellä mahdollista erillisessä gluteenittomassa leipomossamme. Toivomme, että tämän kokemuksen myötä pystymme kuitenkin tulevaisuudessa tarjoamaan uudenlaisia leipomotuotteita myös täysin gluteenittomina.

Runsaasti tuotteita keliaakikoille

Laaja gluteeniton valikoimamme leivotaan nyt ja tulevaisuudessa erillisessä, täysin gluteenittomassa leipomossa, jolla on muun muassa Keliakialiiton hyväksymä laatusertifikaatti (AOECS Standard for Gluten-Free Foods). Gluteenittomassa leipomossamme ei käsitellä mitään gluteenia sisältäviä raaka-aineita. Gluteenittomat tuotteemme on merkitty aina Moilas Gluten-Free merkillä ja valtaosa myös Keliakialiiton gluteenittomien tuotteiden merkillä.

Moilas on edelläkävijä gluteenittomien tuotteiden valmistuksessa. Viemme tällä hetkellä Pieksämäellä leivottuja tuotteita neljääntoista Euroopan maahan. Tulemme jatkossakin kehittämään luotettavia tuotteita, jotka soveltuvat kotimaisten ja ulkomaisten kuluttajien erilaisiin tarpeisiin.

Kuluttajapalaute Moilas Free From hyvisleivistä ja niiden piloitoinnista on edelleen tervetullutta. Kehitämme jatkossakin tuotteitamme ja toimintaamme kuluttajan ääntä kuunnellen.

Lisää aiheesta: